Некогаш баскетов мислиш ’медицинка’ е… (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Некогаш кошарката е лесна за играње, ама кога се оди како ’подмачкано’. Но, кога колата ќе тргне удолу, тогаш нема запирање. За Карпош Соколи настапот во ФИБА Еврокупот се чини дека е мачење…А тогаш и баскетот изгледа дека е тежок како ’медицинка’. Потребна е инјекција, и тоа финансиска за да се отвори обрачот малку пошироко, па и баскетот да може почесто да влегува…

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID in shortcode or problem with query.

Се вчитува...