Обложи се на ракомет и освој нов Мi8 Lite!

Sport Life организира нова наградна акција за сите свои верни играчи, корисници на SL клуб-картичката. Правилата на игра се едноставни, а награда се пет Mi8 Lite мобилни телефони. Сѐ што треба да направиш е да одиграш тикет со натпревари од понудата за Светското првенство во ракомет регистрирани на твојата Sport Life – клуб картичката и да фатиш највисок вкупен коефициент во периодот на траење на натпреварот.

Sport Life ќе ги награди со нов Mi8 Lite телефон петте сопственици на тикети со највисок вкупен коефициент. Затоа, доколку си љубител на ракометот и имаш своја Sport Life – клуб картичка, не пропуштај ја оваа можност и уплати ја својата комбинација.

Во рамките на оваа акција, можеш да типуваш на сите натпревари од понудата за ракомет на натпреварите од Светското првенство, вклучително и учиноците на играчите. Акцијата важи за тикети со една комбинација и трае во периодот од 10.01.2019, па се до 27.01.2019 година.

Важно е да се знае дека сите играчи при уплатата задолжително треба да ја приложат својат Sport Life – клуб картичката.

На крајот на наградната акција, имињата на добитниците ќе бидат објавени во билтенот, на интернет-страницата и на фан-страницата на Facebook @ SportLifeBet.

Искористи ја оваа можност и освој нов Mi8 Lite мобилен телефон.

 

 

Комерцијален текст

Се вчитува...