Ренoва го претстави Изет Ајрулаху (ФОТО)

Ренова продолжува со составувањето на тимот за следната сезона, а по неколкуте заминувања и продолжувања на договори, како и нови играчи во тимот пристигна и Изет Ајрулаху.

Дваесетитри годишникот кој игра на позицијата лево крило во Тетово пристигна од редовите на Македонија Ѓорче Петров и ќе биде од огромна помош на тренерпт Ќатиш Османи во новата сезона.

Се вчитува...