Розенборг собран на половина терен го почувствува „Филип Втори“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Шампионот на Норвешка го одработи единствениот тренинг во Скопје пред утрешниот натпревар против Вардар, последен во групите од Лигата на Европа.

Фудбалерите на Розенбор принудно мораа официјалниот тренинг да го одработат само на една половина од теренот на „Филип Втори“, по барање на делегатот на мечот како би се зачувал теренот за утрешниот дуел кој почнува од 21:05 часот.

Roeznborg trening 14

Норвежаните беа „притиснати“ на еден дел од теренот, но како што потенцираа за нив е доволно за да го почувствуваат „Филип Втори“, барем малку пред утрешната пресметка…

Rozenborg trening 2

Rozenborg trening

Rozenborg trening 16

Rozenborg trening 15

Rozenborg trening 14

Rozenborg trening 12

Rozenborg trening 11

Rozenborg trening 10

Rozenborg trening 9

Rozenborg trening 8

Rozenborg trening 7

Rozenborg trening 6

Rozenborg trening 5

Rozenborg trening 4

Се вчитува...