Со прекрасен видео материјал заокружено јубилејното петто издание на Охрид ТрчаТ (ВИДЕО)

Атлетската манифестација „Охрид трчаТ“ која за кратко време прерасна во охридски бренд годинава одбележа мал јубилеј, одржувајќи се по петти пат на улиците низ Охрид. Настанот во јубилеј помина огнено крштевање, бидејќи еднаш се одржа во пороен дожд, а два пати во пандемски услови. Сето тоа го засили „Охрид трчаТ“, кој не само што најдобар охридски производ, туку и го афирмира градот во светски рамки. Уживајте!

Се вчитува...