Видео заокружување: Македонската рапсодија во „Арена“!

На најдобар можен начин македонските ракометари ја започнаа приказната на Европското првенство во Хрватска, со голема победа против Словенија од 25-24.

Сето тоа, во одредена мера, ја изненади и ракометна Европа…, за да сепак по преспиената ноќ уште еднаш заеднички ја потврди заслужената македонска победа. Токму, и видео заокружувањето на вчерашните извонредни моменти на Раул и избраниците е само потврда за сето тоа!

Се вчитува...