Видеолотарија во септември на играчите им исплати сензационални 50 милиони денари

Фантастична сума од  49.905.884,00 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија го исплати кај играчите  за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ. Во септември двајца играчи освоија СУПЕР МИЛИОНЕР, 13 се радуваа на МИЛИОНЕР, а  2046 добитници освоија МИНИ ЏЕКПОТ.

Секој месец е милионски за играчите на Видеолотарија Касинос Австрија. Септември донесе радост кај многу играчи на виделотариските терминали. Овој месец двапати донесовме радост со најголемата добивка на овие простори, најпосакуваниот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ. Тие заедно поделија 21.797.277,00 денари, од кои првиот беше вреден 11.343.368,00 денари,  освоен во Моцарт Чаир на 08.09.2022. Вториот СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 10.453.909,00 денари го освои играч во Спортлаиф Нов Дојран на 21.09.2022.

Покрај овие добивки, имавме 13 добитници на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, кои заедно поделија 18.971.352,00 денари.

 

МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, СЕПТЕМВРИ 2022

ДАТУМ ЛОКАЦИЈА
02.09.2022 Златна Копачка Радишани
05.09.2022 Банана Кик Радиовце
07.09.2022 Вамико Бет Струмица
10.09.2022 Моцарт Зелен Пазар Скопје
12.09.2022 Спортлајф Гевгелија
14.09.2022 Банана Кик  Градец
16.09.2022 Спортлаиф Струмица
18.09.2022 Моцарт  Прилеп
20.09.2022 Моцарт Тетово
23.09.2022 Моцарт Скопје
26.09.2022 Спортлаиф Штип
28.09.2022 Спорлаиф Битола
30.09.2022 Спорлаиф Тетово

Во септември дури 2046 играч освои МИНИ ЏЕКПОТ, делејќи ја збирната добитна сумата од 9.137.255,00 денари. На почетокот на октомври заедно со играчите, повторно се радуваме на добивките.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

Се вчитува...