Вучиќ и објави војна на фудбалската мафија – Има сите да ве уапсам!

По низата вести за наместени натпревари во српскиот фудбал, се огласи и претседателот на нашиот северен сосед, Александар Вучиќ. Тој и објави војна на фудбалската мафија, велејќи дека ќе почнат големи апсења во Србија.

„Ви кажувам дека таа мафијашка банда од фудбалот која дозволува цела Европа и цел свет да ни се смее поради пеналите кои се свират сите има да ги уапсиме. Тоа е се што имам да кажам“, изјави Вучиќ. 

Се вчитува...