Зивчевиќ со емотивна тетоважа за починатиот татко – Легенда, великан, ТАТКО (ФОТО)

Македонскиот кошаркар Ненад Зивчевиќ се врати од Мароко веднаш по смртта на својот татко на кого му посвети уште една тетоважа.

 

 

 

Се вчитува...