Арсенал донесе кенијско чудо од дете: Се вика Лео Месо!

Лондонски Арсенал во својата академија донесе 10-годишно фудбалско чудо од дете од Кенија. Се вика Лео Месо!

Младиот Кениец досега бил во фудбалската школа на Вест Хем, за сега да се пресели во Арсенал.

Момчето ќе продолжи да се развива во фудбалската школа на Арсенал, а се најавува и како идниот Лео Меси.

Се вчитува...