Хрватскиот коментатор во транс: Ракитиииииииииќ (аудио)

Емотивно е тензично е за Хрватите во последните денови откако нивните миленици вторпат во трилер завршница, повторно со пенал-рулет минуваат пред себе пречка во нокаут-фазата од СП 2018.

Слушнете ја пенал-завршницата низ коментар на Драго Ќосиќ, кој ги славеше руските промашувања, „срцето ќе му излезеше“ при ударот на Модриќ, за потоа по последниот пенал, во јужноамерикански стил да врисне – Ракитииииииииииќ.

Секоја чест, има за што да се слави, Хрватска е во полуфинале.

Се вчитува...