Украинката која мами воздишки… Кога Марина скока никој не мрда (ФОТО)

Многумина ќе се согласат дека женскиот скок во далечина е најатрактивната атлетска дисциплина. Вистинска промоторка на дисциплината е и Украинката Марина Бек Романчук. Се разбира поради својата убавина.

Ивана Шпановиќ и Параскеви Папахристоу се дел од тројката лепотици на атлетските терени, во која сериозно место зазема и Марина која е една од најубавите спортистки воопшто.

    

Но, мора да се признае дека не само убавината на нејзина страна. Има само 25 години а веќе има две сребрени медали од европско и светско првенство.

Многумина ја следат на социјалните медиуми поради спортските успеси, но повеќе од интересна е и поради атрактивниот изглед. Фотографиите го потврдуваат тоа.

 

Се вчитува...