Контакт - Екипа
Сакај СПОРТ!   Читај Спорт!   Живеј СПОРТ!
Ekipa

Контакт

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака

captcha

Внесете го кодот од сликата

Прв македонски спортски електронски весник
ekipa@ekipa.mk
Директор и извршен уредник
Владимир Булатовиќ
vladimir.bulatovic@ekipa.mk
Главен и одговорен уредник
Никола Ѓуровски
nikola.gjurovski@ekipa.mk
Одговорен уредник
Стеван Цаневски
stevan.canevski@ekipa.mk