Тотал ТВ претстави нова супер акција: 249 денари во првите 8 месеци

Тотал ТВ денес претстави нова акциона кампања. Сите нови претплатници на услугата Тотал ТВ можат да ги гледаат најбараните ТВ канали за само 249 денари за првите 8 месеци во пакетот Тотал ТВ Екстра или Премиум.

Тотал ТВ претплатниците можат да ја гледаат најбараната ТВ-содржина во секое време и каде било во Македонија преку мобилната апликација ЕОН на мобилен телефон, таблет или компјутер.

 Емисиите „Вечер со Иван Ивановиќ“, „Впечаток на неделата“, „Меѓу нас“, „Балканска улица“ и други на Nova S, и најновите, точни и независни вести за N1. Само на Sport Klub, претплатниците на Екстра и Премиум пакет можат да ја гледаат најбараната спортска содржина – Премиер лигата, Европското првенство во фудбал, Формула 1 шампионатот и други најпопуларни спортски натпреварувања.

Со оваа акција на Тотал ТВ, претплатниците на Екстра пакетот добиваат Пинк пакет со 27 канали 24 месеци промотивно, а на Премиум пакет, покрај Пинк пакет 24 месеци промотивно добиваат и Cinestar TV Premiere HD и Club X 8 месеци.

Покрај тоа на претплатниците им се достапни и најдобрите домашни и странски канали меѓу кои се МРТ, АЛФА ТВ, ТВ 24 Вести, Гранд каналите и Нова ТВ Хрватска, информативни, спортски, меѓу кои и Eurosport, филмски и сериски, меѓу кои и FOX, риалити и детски канали Pikaboo и Vavoom.

За повеќе информации, посетете го totaltv.tv или јавете се во Контакт центарот на (02) 30 63 000.

Комерцијален текст

Се вчитува...